Όροι Χρήσης
  1. Οι τιμές δίνονται χωρίς τιμή ναυτιλίας.
    Μπορείτε να δείτε τις τιμές αποστολή εντός καλάθι αγορών.
  2. Εμείς πώληση των προϊόντων από τις μονάδες και στις τιμές χονδρικής. Έχουμε δώσει μια έκπτωση 3% αν η τιμή της παραγγελίας είναι κάτι περισσότερο από €100, θα δώσει μια έκπτωση 5% αν η τιμή της παραγγελίας είναι κάτι περισσότερο από €500, 7% έκπτωση ισχύει αν η παραγγελία σας είναι υπερβολική €1000. Εάν πρόκειται να κάνουν μαζικές παραγγελίες, για λίγες χιλιάδες €€ ή περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας για ειδικές τιμές και λύσεις μεταφοράς.
  3. Δουλεύουμε σε προπληρωμένες βασικό. Δεχόμαστε paypal, Δυτική Ένωση, moneygram, εμβασμάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας αν προτιμάτε οποιαδήποτε άλλη επιλογή πληρωμής.
  4. Στέλνουμε τα στοιχεία σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από τη λήψη της πληρωμής. Έχουμε ενημερώσει τους πελάτες μας για κάθε βήμα που κάνουμε.
  5. Δίνουμε εγγυόμαστε ότι θα λάβετε την παραγγελία σας ή πλήρη επιστροφή συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. Ημερομηνία προθεσμίας για την πιστοποιημένο ταχυδρομείο είναι 55 ημέρες από την ημερομηνία πληρωμής. Ζητούμε πελάτες μας να μας στείλετε σημείωση αν δεν λάβει τη διαταγή μέσα σε 1 μήνα για να ξεκινήσει η διαδικασία έρευνας με τη θέση. Εάν χρειάζεστε τη γρήγορη ναυτιλία μέσα σε λίγες ή πολλές ημέρες, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε ρητή επιλογή ναυτιλίας (EMS).
  6. Είστε ελεύθεροι να κάνετε τίποτα με τα είδη που αγοράσατε (για παράδειγμα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ή να μεταπωλούν).